Wij gaan even op Vakantie << Alle bestellingen die t/m Maandag 24 juli 23.59 geplaatst en betaald zijn, worden nog verstuurd voor de vakantie. Je kan je bestellingen nog steeds zonder probleem plaatsen, maar deze zullen niet verzonden worden vanaf 25 juli tot en met 13 Augustus. We hervatten de verzendingen op Dinsdag 15 Augustus 2017. Happy Holidays Allemaal!

Aanbiedingen stoffen bij Stoffen Online, stoffenwinkel

Buiten onze scherpe prijzen hebben wij ook voortdurend mooie aanbiedingen als het gaat om stoffen. De onderstaande stoffen zijn momenteel bij Stoffen Online in de aanbieding. Wij bieden elke maand nieuwe aanbiedingen zodat u voordelig bij ons stoffen kunt bestellen. Bent u op zoek naar goedkope stoffen? Vergeet ook zeker niet om bij onze stoffen outlet langs te gaan, daar bieden we een regelmatig wisselend assortiment voor de laagste prijs, maar wees er snel bij want op=op.

Wilt u op de hoogte blijven van onze stoffen aanbiedingen? Schrijf u in voor onze stoffen nieuwsbrief of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste stoffen aanbiedingen.