Wij gaan even op Vakantie << Alle bestellingen die t/m Maandag 24 juli 18.00 geplaatst en betaald zijn, worden nog verstuurd voor de vakantie. Je kan je bestellingen nog steeds zonder probleem plaatsen, maar deze zullen niet verzonden worden vanaf 25 juli tot en met 13 Augustus. We hervatten de verzendingen op Dinsdag 15 Augustus 2017. Happy Holidays Allemaal!

Velours de pannes

Binnen het assortiment van kledingstoffen bieden wij ook Velour de Pannes stoffen aan. Deze unieke stof is een soepel vallende stof die rekt in de breedte. De stof heeft een samenstelling van 100% polyesther en wordt per strekkende meter aangeboden. De Velour du panne stof is 150cm breed en geschikt voor interieur, decoratie, thema’s, presentaties en feestkleding.

 

De Velour de pannes kledingstoffen wordt in verschillende kleuren aangeboden. Mocht u toch een andere kleur nodig hebben dan je kunt vinden in onze stoffenwinkel, schroom dan niet en neem contact op met ons team en wellicht kun wij jou verder helpen bij de stof van jouw keuze.