Waterafstotend Outdoor Denim Bestellen

Waterafstotend outdoor stof denimlook, met uitstekende eigenschappen zoals waterafstotend en een zeer hoge kleur echtheid, namelijk 7 uit 8 voor lounge- kussens, bootkussens, tuinkussens, parasols & schaduwdoeken.

De sunproof stoffen die wij verkopen voor outdoor kussens geven u het voordeel dat de kussens voor uw stoelen of loungesets veel langer mee gaan dan de traditionele kussens. 

Daarnaast beschikken Sunproof® stoffen ook over alle andere noodzakelijke eigenschappen voor buiten zoals water- en vuilafstotend, chloor- en zeewaterbestendig, schimmelvrij, etc. En natuurlijk denken we tijdens de productie ook aan het milieu; Sunproof® stoffen zijn Oeko-Tex standard 100 gecertificeerd en zijn recyclebaar.
Deze uitstekende eigenschappen maken Sunproof® stoffen de beste keuze voor alle outdoor toepassingen zoals; loungekussens, bootkussens, tuinkussens, parasols, schaduwdoeken etc.
De stof geeft niet af en is getest volgens de enige echte testmethode voor buitengebruik; BS EN ISO-B04:1999.
Aangezien outdoor stoffen het hele jaar door blootgesteld worden aan zware weersomstandigheden is dit de enige norm die aantoont dat de stof jarenlang mooi en fris blijft.

Mochten er onverhoopt toch vlekken in komen kunnen deze gemakkelijk verwijderd worden door te deppen met lauw water en een afwasmiddel maar de stof is ook wasbaar in de wasmachine op 30 graden Celsius. Strijken is niet nodig en de stof pilt niet.