Wij zijn even op Vakantie << Je kan je bestellingen nog steeds zonder probleem plaatsen, maar deze zullen niet verzonden worden vanaf 30 juli tot en met 22 Augustus. We hervatten de verzendingen op Maandag 23 Augustus. Happy Holidays Allemaal

Nieuwe stoffen bij Stoffen online, de stoffenwinkel

Voor de laatste trends in nieuwe stoffen bent u bij Stoffen Online in de juiste webwinkel. Wij zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste stoffen en zorgen dat ons stoffen assortiment altijd voorzien is van de laatste mode in nieuwe stoffen. Zoekt u een bepaalde stof of kleur die niet in de categorie voorkomt laat het ons weten wellicht kunnen wij u daaraan helpen.

Stoffen Online streeft ernaar om elk seizoen nieuwe stoffen te introduceren. Onze thema stoffen worden elk seizoen aangepast zodat u elk seizoen een uniek design kunt gebruiken voor uw kussens, kleding of gordijnen. Stoffen Online biedt voor elke toepassing een unieke stof.

Hieronder staand onze nieuwe stoffen die met zorg zijn uitzocht. Heeft u vragen over onze nieuwe stoffen? Op ons contactformulier vindt u onze gegevens.