Wij gaan even op Vakantie << Alle bestellingen die t/m Donderdag 18 juli geplaatst en betaald zijn, worden nog verstuurd voor de vakantie. Je kan je bestellingen nog steeds zonder probleem plaatsen, maar deze zullen niet verzonden worden vanaf 19 juli tot en met 11 Augustus. We hervatten de verzendingen op Maandag 12 Augustus 2019. Happy Holidays Allemaal!

Crepe Georgette bestellen | Stoffen Online

Crepe Georgette genoemd naar de Franse ontwerper Georgette de la Plante is een dunne fijne stof die uitstekend te gebruiken is voor zowel kleding als decoratie. Door de zijdeachtige structuur en de kenmerkende ruwe, kreukelige textuur is het ook zeer geschikt voor gordijnen. Crepe Georgette is heeft een lichte uitstraling maar is door de vele dunne draden een zeer stevige stof. Stoffen Online heeft een uitgebreid assortiment Crepe Georgette stof met een afmeting van 150 cm breed en 152 gram lopend.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »