Verzending en bezorgkosten


Verzending Nederland

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL of DPD. Wij rekenen voor de verzending van uw bestelling € 6,95. Indien de stof op rol verstuurd moet worden wordt daar een toeslag voor berekend. Plaatst u een bestelling boven de € 75 * dan is de totale verzending gratis. Als uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een track & trace nummer, met dit nummer kunt u precies zien waar uw bestelling op dat moment is.

Verzending België
Alle bestellingen worden verzonden via DPD. Wij rekenen voor de verzending van uw bestelling € 8.95 Indien de stof op rol verstuurd moet worden wordt daar een toeslag voor berekend. Plaatst u een bestelling boven de € 75 * dan is de totale verzending gratis. Als uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een track & trace nummer, met dit nummer kunt u precies zien waar uw bestelling op dat moment is.

Verzending Duitsland
Alle bestellingen worden verzonden via DPD. Wij rekenen voor de verzending van uw bestelling € 9,95  Indien de stof op rol verstuurd moet worden wordt daar een toeslag voor berekend. Plaatst u een bestelling boven de € 75 * dan is de totale verzending gratis. Als uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een track & trace nummer, met dit nummer kunt u precies zien waar uw bestelling op dat moment is. 

Verzending andere Europese landen
Alle bestellingen worden verzonden via DPD. De kosten voor verzending zijn afhankelijk naar welk land het verstuurd moet worden. U kunt tijdens het bestelproces zien, na het invullen van uw adresgegevens, zien welke kosten hieraan verbonden zijn. Als uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een track & trace nummer, met dit nummer kunt u precies zien waar uw bestelling op dat moment is.

Brievenpost is helaas niet mogelijk
Zowel voor verzendingen in Nederland als België is brievenpost uitgesloten van verzending. De afgelopen maanden hebben wij veel klachten gekregen dat brievenpost slecht of soms geheel niet aankomt. Om deze reden verzenden wij alleen via pakketpost van PostNL, DHL of DPD om uw bestelling zo goed en zo snel mogelijk te laten bezorgen bij u.

Rembours
Helaas is het bij ons niet mogelijk om een bestelling te plaatsen onder Rembours.

Vragen
Heeft u vragen over uw bestelling of over de bezorgkosten dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.

* Geldt alleen voor prijzen die staan vermeld op de Website