Wij gaan even op Vakantie << Alle bestellingen die t/m Donderdag 18 juli geplaatst en betaald zijn, worden nog verstuurd voor de vakantie. Je kan je bestellingen nog steeds zonder probleem plaatsen, maar deze zullen niet verzonden worden vanaf 19 juli tot en met 11 Augustus. We hervatten de verzendingen op Maandag 12 Augustus 2019. Happy Holidays Allemaal!

Pluche-Teddy kort-langhaar

Stoffen Online biedt in haar assortiment kledingstoffen uiteraard ook de Pluche Teddy kort én Teddy langhaar stof aan. Beide, zowel kort als langharig zijn van top kwaliteit en een echte aanrader als het gaat om kledingstoffen. Het zijn beide zachte stoffen en gemaakt van 62.3 acryl, 19% polyester, 18,7% acrylhars. De stof gaat per strekkende meter en is 155cm breed, 390 / 720 gram per m2.

 

De kort en langhaar stof is in tientallen verschillende kleuren beschikbaar zoals regenboogachtig, blauw en de neutrale kleuren zoals zwart en grijs.

 

De stof is uiterst geschikt voor (verkleed)kleding, bekleding van interieur, hobby en decoratie.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »