Wij gaan even op Vakantie << Alle bestellingen die t/m Donderdag 18 juli geplaatst en betaald zijn, worden nog verstuurd voor de vakantie. Je kan je bestellingen nog steeds zonder probleem plaatsen, maar deze zullen niet verzonden worden vanaf 19 juli tot en met 11 Augustus. We hervatten de verzendingen op Maandag 12 Augustus 2019. Happy Holidays Allemaal!

Ben je opzoek naar iets bijzonders, dan zijn wellicht de Pangi Madras kledingstoffen iets voor jou. De Pangi Madras heeft een bontweef ruit en is uiterst geschikt voor het maken van kleding. Wij bieden verschillende kleuren en soorten Pangi Madra stoffen aan voor het maken van jouw creatie.

 

Wij leveren de stoffen direct uit voorraad en mocht de stof van jouw keuze er niet tussen staan kunnen wij jou wellicht toch helpen. Neem contact met ons op en leg jouw wensen voor, wij komen dan met wellicht met een passende stof.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »