Wij zijn even op Vakantie << Je kan je bestellingen nog steeds zonder probleem plaatsen, maar deze zullen niet verzonden worden vanaf 30 juli tot en met 22 Augustus. We hervatten de verzendingen op Maandag 23 Augustus. Happy Holidays Allemaal

Outdoor Meubelstof Southend Anthracite

€24,95 Incl. btw
Wanneer er meerdere meters worden besteld wordt de stof aan 1 stuk geleverd.
Artikelnummer: Southend-160 ANTHRACITE
Levertijd: I.v.m de vakantie periode zijn de levertijden aangepast!

Outdoor meubelstof southend anthracite, een luxe, zeer sterke en zware meubelstof met grof structuur die prettig aanvoelt, getest volgens de enige echte testmethode voor buitengebruik; BS EN ISO-B04:1999. Deze testmethode test niet alleen de kleurechtheid en UV-bestendigheid van de stoffen maar ook het verweringsproces. Aangezien outdoor stoffen het hele jaar door blootgesteld worden aan zware weersomstandigheden is dit de enige norm die aantoont dat de stof jarenlang mooi en fris blijft.

Deze uitstekende eigenschappen maken Sunproof® southend stoffen de beste keuze voor alle outdoor toepassingen zoals; loungekussens, bootkussens, tuinkussens etc.

De minimale afname is 5 meter per kleur daarna per volle meter.
Eigenschappen: Waterafstotend
Breedte: 150 cm
Samenstelling: 100% olefin
Gewicht: 280 gr/m²
( kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid )

Outdoor meubelstof southend voor het bekleden van kussens bestellen? Laat je inspireren & bestel direct bij Stoffen-Online!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen